Levering

Wij leveren alléén binnen Nederland.

Vervoerder

Wij vervoeren onze pakketten met een externe postpakket service. Alle orders die in het weekend besteld zijn, worden de eerst volgende werkdag verwerkt.

Levertijden

Alle getoonde producten worden vanuit Zweden geleverd. Voor vrijwel alle bestellingen geldt een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. 

Dit blijft een indicatie, dus kunnen wij dit niet garanderen (met name grotere en zwaardere afnamens). Indien een product niet voorradig is zullen wij u telefonisch of per mail op de hoogte stellen.
De pakketzendingen zijn voorzien van een Track and Trace code.

Wij willen u erop attent maken dat pakketen niet meer kunnen worden opgehaald bij Pickup parcelshops. Dit heeft te maken met de nieuwe maatregelen die vanaf 15 december zijn ingegaan. Voor particuliere adressen is het gebruikelijk dat uw pakket na een eerste afleverpoging bij een Pickup parcelshop wordt geleverd. In verband met de sluiting van een groot deel van deze winkels, is dit helaas niet mogelijk. Daarom worden pakketten nu bij een niet succesvolle derde afleverpoging, retour verstuurd. Voor alle zakelijke adressen zal er geen tweede afleverpoging plaatsvinden, aangezien veel van deze locaties gesloten zullen zijn. De pakketten zullen dan na de eerste afleverpoging retour komen.

Prijzen

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten..

Retouneren

  1. Koper heeft nadat het product door hem of een door hem aangewezen derde (niet de vervoerder) is ontvangen 14 dagen de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag nadat het product, of bij een deellevering nadat alle producten/onderdelen van de bestelling, door of namens koper in ontvangst is of zijn genomen.
  2. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de koper Solar4Boat via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing. Koper kan de duidelijk geformuleerde verklaring opsturen naar Solar4Boat@br8projects.nl.
  3. Koper dient de producten vervolgens zo snel mogelijk – maar uiterlijk binnen 14 dagen na het uitbrengen van de onder lid 2 vermelde verklaring – terug te sturen op de door Solar4Boat aangegeven wijze.
  4. Terugzending van de producten moet per aangetekende post in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie), met het originele of soortgelijk beschermingsmateriaal en in de staat waarin de koper deze heeft ontvangen, d.w.z. ongeschonden en onbeschadigd. Rechtstreekse kosten van het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de koper.
  5. Koper zal tijdens de bedenktijd zorgvuldig omgaan met de producten en de verpakking. Hij zal de producten slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Koper is alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik hiervan dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de producten vast te stellen.
  6. Solar4Boat zal na een succesvolle herroeping de door koper betaalde bedragen (inclusief eerste leveringskosten) terugbetalen, binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de onder lid 2 vermelde verklaring. Solar4Boat mag hierbij wachten met de terugbetaling totdat zij alle producten heeft teruggekregen, of totdat de koper heeft aangetoond dat hij de producten heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerst valt.
  7. Als de koper heeft gekozen voor een duurdere methode van eerste levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Solar4Boat de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Aansprakelijkheid

Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een e-mail met uw bestelnummer + eventuele foto’s.

De levertijden zijn een indicatie van de externe postpakketservice en zijn nooit 100% te garanderen.

Afhalen

Het is niet mogelijk om uw bestelling af te halen.

Het is niet mogelijk uw pakket af te halen bij een service pick-up point.